Dealer Info

Ons team

Dealer Owner / Sales

Bas Leek
Mede eigenaar/directeur van West Coast Motors. In 1990 begon hij bij zijn vader als poetser en je kunt wel zeggen dat hij vanaf toen alle facetten in het bedrijf heeft gehad. Van magazijnmedewerker in 2002 tot de verkoop en vanaf 2006 werkplaatsplanning en bedrijfsleider. Aangezien hij een ruime ervaring in het bedrijf had was het tijd voor een grotere stap, en nam hij sinds 2012 dan echt het roer van zijn vader over, wat mooi samenviel met de opening van het nieuwe pand waar we nu gevestigd zijn. Hij houdt zich met alles in het bedrijf bezig en is verantwoordelijk voor de eindbeslissingen.

Vehicle Sales Manager

Jan Leek
Mede-eigenaar en oprichter WCM. In 1976 start Jan zijn eerste zaak. Van zijn grote passie maakt Jan zijn beroep, en gaat motorfietsen inkopen, verkopen en onderhouden. Jan raakt verknocht aan het merk Harley-Davidson en op dat moment werd de hobby een serieuze zaak. Het eerste pandje werd al snel te klein en hij verhuisde naar Zijdewind. Daar legde Jan in tien jaar de fundering voor de huidige WCM formule. In de loop der jaren groeide het bedrijf naar volwassenheid. Er kwamen meer afdelingen bij en de klantenkring breidde zich gestaag uit. In 1991 werden de vestigingen op het industrieterrein Oudorp te Alkmaar een feit waar we ons tot oktober 2012 hebben gevestigd. In hetzelfde jaar geeft Jan het stokje over aan zijn zoon Bas. Hij houdt zich nu vooral bezig met wat hij het leukst vindt, motors verkopen en de overige bezigheden die zich maar aandienen.

Vehicle Sales Manager

Ed Bosschaert
In 1990 begon Ed als monteur, dit heeft hij tot 2000 gedaan. Met zijn werkplaats ervaring was het een logische stap om daarna service manager te worden. Dit deed hij 7 jaar met plezier, toen werd het tijd voor een nieuwe stap; het verkopen van motoren. Met zijn jarenlange kennis en ervaring weet hij als geen ander (net als Jan) alles over onze voorraad motoren en welke motor bij je past. En zal hij je hier graag een deskundig advies over geven.

Service Manager

René Philips
In 2005 begon René zijn stage als balie medewerker. Nadat hij zijn school in 2006 had afgerond werd hij terug gevraagd om als werkplaatsplanner te komen werken. Al jaren is René nu uw vaste aanspreekpunt voor de werkplaatsplanning en technische vragen.

Service & Parts Associate

Chris Bongers
In 2005 begon Chris als monteur Na bijscholing met speciale H-D cursussen van de HD-University heeft hij de allerhoogste gradatie behaald als Master Technician. Na veertien jaar als monteur te hebben gewerkt lonkte een nieuwe uitdaging. Met zijn technische kennis is hij nu een aanwinst aan de balie voor al uw service & parts vragen.

Marketing & Administration Representative

Denyse Zwagerman-Gijzen
In 2004 begon Denyse haar werkzaamheden voornamelijk als Sales Assistent. Ze breidde dit uit en werd ook verantwoordelijk voor alle communicatie, advertising en evenementen binnen het bedrijf. Je kunt haar bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag

Motorclothes & Gifts Sales Associate

Daisy Arts
Daisy is sinds juli 2019 ons team komen versterken. Zij zal u een vriendelijk en deskundig advies geven in de kledingshop. 

Parts & Accessories Associate

Jasper de Ruiter
Jasper is sinds December 2020 werkzaam als P&A medewerker en zorgt ervoor dat het magazijn op rolletjes loopt.

Master Technician

Gideon Schussler
In 2008 begon Gideon als monteur bij WCM. Hij houdt zich bezig met alle algemene werkzaamheden als monteur, en daarnaast is hij gespecialiseerd in het afstellen van Harley’s op de Dynostar testbank. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University en heeft hij ook het hoogst haalbare monteurs niveau behaald als Master Technician!

Master Technician

Rene Kamphuis
In 2010 begon Rene als monteur en hij sleutelt aan klussen groot en klein, een goede allrounder. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University waarin ook hij het hoogst haalbare monteurs niveau behaald heeft als Master Technician!

Master Technician

Walter Joren
Vanaf april 2017 hebben we een oude rot in het vak erbij. Met zijn 24 jaar ervaring als motorfietstechnicus hebben we een fijne ervaren allrounder aan het team toe kunnen voegen.
Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University waarin ook hij het hoogst haalbare monteurs niveau behaald heeft als Master Technician!

Service Technician

Paul Metzelaar
Sinds januari 2018 is Paul werkzaam als monteur. Met zijn 10 jaar ervaring als eerste automonteur en een passie voor Harley-Davidson zit hij nu echt op zijn plek. Door zijn leergierigheid en enthousiasme heeft hij in een korte tijd het H-D monteursvak goed onder de knie gekregen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het afstellen van Harley’s op de Dynostar testbank. Ook hij wordt natuulijk bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University.

Service Technician

Bjorn van Linden
Sinds begin 2021 mogen we Bjorn aan het monteurs team toevoegen. Met zijn jarenlange achtergrond als all-round motorfietstechnicus heeft hij nu zijn ambities op Harley-Davidson gezet. 

Service Staff

Stef Arenas
Stef is de chauffeur van WCM. Je bent hem vast al tegengekomen bij het bezorgen en ophalen van uw motor. Daarnaast helpt hij bij alles wat op dat moment nodig is.