REVEAL HARLEY-DAVIDSON® PAN AMERICA™ 1250 EN PAN AMERICA™ 1250 SPECIAL

02/22/2021

Pan America™ 

REVEAL HARLEY-DAVIDSON® PAN AMERICA™ 1250 EN PAN AMERICA™ 1250 SPECIAL

Ontworpen voor avontuur, gebouwd om grenzen te verleggen

De Pan America™ is de nieuwe, zeer veelzijdige Harley-Davidson voor rijders voor wie het einde van de weg niet het einde van de route betekent. Deze robuuste, krachtige, technologisch geavanceerde multifunctionele motorfiets is vanaf de grond af ontworpen om jou als rijder vertrouwen te geven en je te helpen het avontuur aan te gaan, waar de route je ook brengt.

Harley-Davidson heeft zijn beste ontwerpers en engineers ingezet om de Pan America 1250 en Pan America 1250 Special te creëren. Twee geheel nieuwe Adventure Touring modellen, elk ontworpen met premium features, uitmuntende prestaties en innovatieve technologie.

“Vanaf het begin, ruim een eeuw geleden, toen veel wegen niet meer waren dan onverharde paden, heeft Harley-Davidson gestaan voor avontuur. Daarom ben ik erg trots om de Pan America te presenteren als de eerste Adventure Touring motorfiets die in Amerika is ontworpen en gebouwd”, aldus Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson. “De Pan America-modellen ademen die go-anywhere-spirit die rijders in de VS en over de hele wereld delen en die van de wereld een speeltuin maakt.” Diezelfde avontuurlijke geest wordt diep gedeeld door acteur en merkambassadeur Jason Momoa, die zijn creatieve krachten bundelt met het bedrijf om de avontuurlijke spirit van de Pan America’s de wereld over te brengen.

Naar verwachting zal de Pan America in mei in onze shop beschikbaar zijn als demo. Denk je nu JA dit kan wel is het model zijn wat ik zoek!! Schrijf je nu gelijk in en zodra de Pan America arriveerd plannen we gelijk een afspraak met je in voor een proefrit!

Heb je de reveal gemist klik dan hier om de video terug te kijken. Zeker een aanrader!

Voor meer informatie over de Pan America of wilt u een Pan America bestellen neem contact met ons op!